BOTOX EN FILLERS

BOTOX EN FILLERS

jobthuis
dr. Job Thuis: Arts, combineert kennis, kunde en liefde voor het vak.

Voormalig arts op de afdeling algemene chirurgie van het Amstelland Ziekenhuis Job Thuis, combineert graag zijn kennis van geneeskunde en liefde voor schoonheid. Hij werd opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam en volgt nu de officiële opleiding tot cosmetisch arts bij Doctors Inc. Daarvoor wordt hij volledig door Chef de Clinique Jani van Loghem opgeleid. Dit zorgt er voor dat hij aan alle criteria voldoet die NVCG stelt aan cosmetisch artsen. Hij heeft aan een half woord genoeg, pikt razendsnel op wat de hulpvraag is en behandelt
met een zeer nauwkeurige hand.

• BIG-nummer: 39915027601

BOTOX EN FILLERS

Iedereen kent het ondertussen wel: Botuline toxine, beter bekend als Botox (Botox is een merknaam, net als Xeomin of Bocouture). Botox wordt gebruikt om rimpels die ontstaan door beweging te verminderen. In de juiste handen kun je met Botox hele mooie natuurlijke verjonging en verfrissing voor elkaar krijgen. En laten we bij Doctors Inc. nu juist dat laatste hoog in het vaandel hebben staan. Onze artsen zijn experts op het gebied van Botox en hebben alle kennis in huis om je met een aantal prikjes weer een fris uiterlijk te geven, zónder dat je hierbij een strak gezicht krijgt. We streven namelijk naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Bij Praktijk Mooi! zijn we gespecialiseerd in het gebruik van fillers. Door gebruik te maken van verschillende soorten fillers op strategische plekken kunnen we erg mooie en natuurlijke resultaten behalen zonder dat er een ‘opgespoten’ uiterlijk ontstaat. De bedoeling is dat, zodra je de deur uit loopt, niemand ziet dat je behandeld bent, maar dat men je overlaadt met complimenten. Alle fillers die wij gebruiken zijn veilig en tijdelijk. Het gebruik van permanente vulmiddelen is in Nederland voor cosmetische doeleinden verboden. Onze cosmetisch arts werkt met verschillende producten. Door gebruik te maken van de eigenschappen van de verschillende fillers kunnen we je weer helemaal opfrissen óf die kleine imperfectie voor je wegwerken. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk met fillers, onze arts legt je graag alles uit. Wist je bijvoorbeeld dat je ook je neus recht kunt maken met een filler?