aanbieding van de maand


 

 

April en Mei aanbiedingen

Laat de huid weer stralen!

We hebben koude dagen achter de rug, maar we horen de vogeltjes weer fluiten en de zon gaat weer wat meer schijnen en de temperatuur gaat weer iets omhoog. Tijd om uw huid weer een flinke boost te geven. Door de kou heeft de huid namelijk wat te lijden gehad. De huid wordt droger en ziet er wat dof uit. Om uw huid weer te laten stralen hebben wij een mooie behandeling voor u samengesteld. We gaan uw huid weer activeren en stimuleren. Het is een sport voor uw huid maar u gaat hier gegarandeerd resultaat van zien.

Reiniging, peeling, bindweefselmassage, fruitzuur, masker, dagverzorging

Nu voor maar 75,00 euro

Skin Check-up

De lente is pas net weer begonnen. Alles komt weer rustig in bloei, zo ook uw huid. Uw huid heeft tijdens de winter een winterslaap gehouden. De huid is wat dof en vaal geworden tijdens de koude maanden. Tijd om uw huid weer eens een boost te geven zodat deze voorbereid is voor de komende maanden.

Het is belangrijk om per seizoen te kijken waar uw huid behoefte aan heeft, daarom hebben wij speciaal voor u een Skin Check-up samengesteld. We kijken met ons nieuwe apparaat, de Visio Face verder in uw huid dan dat we daarvoor konden. We kunnen u dus nog beter en gespecialiseerde advies geven!

Wat houdt een Skin Check-up in?

  • Huidscan met de Visioface
  • Reiniging
  • Enzympeeling
  • Cell Activ
  • Masker
  • Dagverzorging

  Passend advies voor thuisgebruik45 minuten € 45,00 Tevens ontvangt u dan een leuke voordeelactie m.b.t. producten van Hannah. Heeft u interesse? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar:

  info@praktijk-mooi.nl, of telefonisch: 06 41 37 37 07

   

  Alle aanbiedingen zijn verkrijgbaar in onze praktijk of neem contact met ons op via info@praktijk-mooi.nl.  

  Aanbiedingen zijn alleen geldig tot 31 Mei 2019.  Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.