fbpx
Selecteer een pagina

Ons Team

In 2008 richtte Sarah-Maria van den Boogaard Praktijk Mooi! op. Ze is samen met haar collega´s werkzaam als erkend acne- en schoonheidsspecialist. De praktijk biedt naast klassieke schoonheidsbehandelingen ook behandelingen op het vlak van huidverbetering, definitief ontharen, littekentherapie, acne en vaatafwijkingen (o.a. couperose). Veel behandelingen vallen binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en worden vergoed

Sarah-Maria

Mijn specialisatie is het behandelen van acné, littekens, couperose en diverse huid-aandoeningen. Samen met mijn collega´s bied ik u het volledige pakket: Wellness, cosmetische en medische behandelingen!

Sjern

Mijn naam is Sjern van Alphen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties zoals acne en bindweefselmassage. Het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend interessant. Daarnaast ben ik ook brow styliste en is het voor mij altijd weer een uitdaging om iemand de deur uit te laten gaan met perfecte wenkbrauwen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in praktijk MOOI!

Dr. Kim

Als cosmetisch arts met inmiddels ruim 8 jaar ervaring, heeft Doc Kim gedurende deze tijd vele cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Vanuit haar artsen visie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling.
Mijn motto is Looking good, Feeling better!
Doc Kim de Weijer verricht verschillende cosmetische behandelingen, zoals chemische peelings, injectables behandelingen (botox, fillers, skin en haarboosters) en de draadliftbehandeling. Zij is sinds juli 2019 erkend Cosmetisch Arts KNMG.

Bayan

Mijn naam is Bayan Alawad ik ben allround schoonheidsspecialiste in opleiding Met diverse specialisaties zoals massage en hand verzorging , huidverbetering vind ik erg interessant .

Daarnaast ben ik een specialist in het modelleren van wenkbrauwen

Make up vind ik ook erg leuk!

Welke behandeling mag ik jou geven?

Noa

Mijn naam is Noa Wagener. Ik volg momenteel de opleiding tot schoonheidsspecialiste en zit in mijn tweede jaar. Ik loop dit jaar elke dinsdag stage in de praktijk. Ik heb al wat ervaring met het geven van behandelingen, zoals massages, gezichtsreinigingen en wimpers en wenkbrauwen verven.
Het lijkt me superleuk om meer ervaring op te doen en beter te worden in het vak.

Ik hoop dat ik u blij kan maken met een behandeling!

Maartje

Mijn naam is Maartje Beekhuizen Ik ben allround schoonheidsspecialiste en volg momenteel een specialisatie opleiding, waar ik onder andere bindweefselmassage en acne krijg. Ik loop dit jaar elke donderdag en vrijdag stage in de praktijk.
Ik heb al ervaring met het geven van onder andere gezichtsreinigingen, massages en wimpers en wenkbrauwen verven.
Ik ben erg geïnteresseerd  in huidverbetering en hoop hier bij praktijk Mooi! veel ervaring op te doen. Ik hoop u te zien bij praktijk Mooi!

 

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
09:00 uur - 21:00 uur

Zaterdag
Iedere laatste zaterdag van de maand geopend, daarnaast op afspraak.

Zondag
Gesloten

Praktijk Mooi

Akkermaalweg 10

6866CW Heelsum

T: 06 413 73 707

M: info@praktijk-mooi.nl