fbpx
Selecteer een pagina

Ons Team

In 2008 richtte Sarah-Maria van den Boogaard Praktijk Mooi! op. Ze is samen met haar collega´s werkzaam als erkend acne- en schoonheidsspecialist. De praktijk biedt naast klassieke schoonheidsbehandelingen ook behandelingen op het vlak van huidverbetering, definitief ontharen, littekentherapie, acne en vaatafwijkingen (o.a. couperose). Veel behandelingen vallen binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en worden vergoed

Sarah-Maria

Mijn specialisatie is het behandelen van acné, littekens, couperose en diverse huid-aandoeningen. Samen met mijn collega´s bied ik u het volledige pakket: Wellness, cosmetische en medische behandelingen!

Kim

Mijn naam is Kim. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. De schoonheidsverzorging spreekt mij aan omdat ik een gezelschapsmens ben en ik de anatomie van de huid erg interessant vindt. Uit dit vak haal ik dus ontzettend veel voldoening. Mijn specialisaties liggen dan ook bij de huidverbetering zoals: acne behandelingen en bindweefselmassage. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling.

Sylvana

Mijn naam is Sylvana.
Ik ben een allround schoonheidsspecialiste die met veel passie haar werk uitvoert. Het geeft mij een voldaan gevoel om iemand in de watten te leggen en advies te geven in de huidverbetering.

U heeft immers maar 1 huid en die moet een hele leven lang mee. Daarom is de zorg van u huid van binnen en buiten heel belangrijk. 

Ik hoop u snel hier in de salon te zien zodat ik u een echt MOOI! momentje kan geven.

 

Sjern

Mijn naam is Sjern van Alphen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties zoals acne en bindweefselmassage. Het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend interessant. Daarnaast ben ik ook brow styliste en is het voor mij altijd weer een uitdaging om iemand de deur uit te laten gaan met perfecte wenkbrauwen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in praktijk MOOI!

Dr. Kim

Als cosmetisch arts met inmiddels ruim 8 jaar ervaring, heeft Doc Kim gedurende deze tijd vele cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Vanuit haar artsen visie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling.
Mijn motto is Looking good, Feeling better!
Doc Kim de Weijer verricht verschillende cosmetische behandelingen, zoals chemische peelings, injectables behandelingen (botox, fillers, skin en haarboosters) en de draadliftbehandeling. Zij is sinds juli 2019 erkend Cosmetisch Arts KNMG.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
09:00 uur - 21:00 uur

Zaterdag
Iedere laatste zaterdag van de maand geopend, daarnaast op afspraak.

Zondag
Gesloten

Praktijk Mooi

Akkermaalweg 10

6866CW Heelsum

T: 06 413 73 707

M: info@praktijk-mooi.nl