fbpx
Selecteer een pagina

Ons Team

In 2008 richtte Sarah-Maria van den Boogaard Praktijk Mooi! op. Ze is samen met haar collega´s werkzaam als erkend acne- en schoonheidsspecialist. De praktijk biedt naast klassieke schoonheidsbehandelingen ook behandelingen op het vlak van huidverbetering, definitief ontharen, littekentherapie, acne en vaatafwijkingen (o.a. couperose). Veel behandelingen vallen binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar en worden vergoed

Sarah-Maria

Mijn specialisatie is het behandelen van acné, littekens, couperose en diverse huid-aandoeningen. Samen met mijn collega´s bied ik u het volledige pakket: Wellness, cosmetische en medische behandelingen!

Drs. Magali

Drs. Magali van der Made is cosmetisch arts KNMG.

Als lid van de NVCG werkt ze volgens de internationale richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid van cosmetische zorg. Met de gedachtengang ‘less is more’ staat voorop dat het karakter en de uitdrukking nooit verloren mogen gaan.

Middels tijdelijke spierontspanners en fillers van hoge kwaliteit bereikt Magali van der Made zeer natuurlijke resultaten.  

Mijn doel: een fris, natuurlijk resultaat bereiken door een persoonlijk deskundig advies.
Samen met de cliënt tot een plan komen, een ‘quick fix’ ofwel een lange termijn plan waarbij niet alleen aandacht is voor het uiterlijk maar ook het innerlijk zeker zo belangrijk is. Schoonheid zit van binnen. Treat yourself like someone you love..

.

Sjern

Mijn naam is Sjern van Alphen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties zoals acne en bindweefselmassage. Het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend interessant. Daarnaast ben ik ook brow styliste en is het voor mij altijd weer een uitdaging om iemand de deur uit te laten gaan met perfecte wenkbrauwen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in praktijk MOOI!

Maartje

Mijn naam is Maartje Beekhuizen Ik ben allround schoonheidsspecialiste en volg momenteel een specialisatie opleiding, waar ik onder andere bindweefselmassage en acne krijg. Ik loop dit jaar elke donderdag en vrijdag stage in de praktijk.
Ik heb al ervaring met het geven van onder andere gezichtsreinigingen, massages en wimpers en wenkbrauwen verven.
Ik ben erg geïnteresseerd  in huidverbetering en hoop hier bij praktijk Mooi! veel ervaring op te doen. Ik hoop u te zien bij praktijk Mooi!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
09:00 uur - 21:00 uur

Zaterdag
Iedere laatste zaterdag van de maand geopend, daarnaast op afspraak.

Zondag
Gesloten

Praktijk Mooi

Akkermaalweg 10

6866CW Heelsum

T: 06 413 73 707

M: info@praktijk-mooi.nl